22. syyskuuta 2012

Juustolla täytetyt liharullat ja perunabataattisose

Pyysin miestäni keksimään ruokalistan kun en jaksanut itse ideoida. Nähtävästi pitää toimia näin useamminkin, kerran tulos oli näin herkullinen! Keitettyjä kasviksia oli tarkoitus tehdä myös kylkeen, mutta koska päätinkin tehdä vauvalle samalla soseita pakkaseen, ei riittänyt liedellä levyt eikä kattilat.


Juustolla täytetyt liharullat
400 g naudan ulkofilettä
1 pkt pekonia
½ pussia Aura-murua
½ mustapekkajuusto
suolaa
mustapippuria

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Leikkaa ulkofile kahdeksi pihviksi ja nuiji ne ihan ohueksi lihanuijalla. Suolaa ja pippuroi fileet, levitä päälle juustoa. Rullaa lihat ja kääri ympärille pekonia. Sulje liitoskohta coctailtikuilla. Paista rullia pannulla niin, että pekoni saa väriä. Laita rullat vuokaan ja kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.

Perunabataattisose
300 g perunaa
300 g bataattia
loraus maitoa
oivariinia

Kuori ja pilko bataatti ja perunat. Jätä bataatit paljon isommiksi kuin perunalohkot, sillä ne kypsyvät nopeammin kuin peruna. Keitä, kunnes ovat kypsiä. Soseuta perunasurvimella ja lisää hieman maitoa ja oivariinia.

Aterian valmistaminen kannattaa aloittaa soseen tekemisestä, jotta kaikki ruokalajit valmistuisivat yhtäaikaa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...