30. marraskuuta 2012

Viljaporsaan ohutleikkeet ja juustoinen vihanneslisuke

Näitä viljaporsaan ohutleikkeitä löytyy aika usein meidän lähikaupasta -30 % tarjouksessa. Jos ruoka on tarkoitus syödä samana päivänä, niin tottahan toki näitä tarjouksia kannattaa hyödyntää, varsinkin näillä ruuan hinnoilla.Tähän tein kylkeen vielä perus perunamuusin, johon lisäsin ruohosipulia.




















Viljaporsaan ohutleikkeet
300 g viljaporsaan ohutleikkeitä
mustapippuria
Chili Explosion -maustesekoitusta
paprikajauhetta
3 rkl soijaa
1 rkl sinappia
1 tl tomaattipyrettä
1 tl valkoviinietikkaa
1 valkosipulinkynsi

Ota leikkeet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Itse leikkasin ylimääräiset läskit pois reunoilta. Mausta leikkeet mustapippurilla, paprikajauheella ja Chili Explosion -mausteseoksella. Tee soijasta, sinapista, tomaattipyreestä, valkoviinietikasta ja pilkotusta valkosipulinkynnestä tahna ja sudi sitä lihojen molemmille puolille. Paista leikkeistä pinnat kiinni kuumalla pannulla, jotta leikkeestä ei tule kuivaa. Jatka kypsentämistä molemmilta puolilta noin 3-4 minuuttia.

Juustoinen vihanneslisuke
300 g Apetit Kartanon kasvikset (parsakaali, punainen paprka, keltainen porkkana)
100 g Bonjour valkosipulituorejuustoa
mustapippuria

Laita jäiset vihannekset kattilaan ja kypsennä 10 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja mustapippuri, sekoita. Kun juusto on sulanut kasvisten joukkoon, lisuke on valmis.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...